Title Image

Указател за професионалисти – Що е то?

Предистория

Спомняш ли си телефонните указатели от миналото? Едни големи и дебели томове, които всеки един от нас държеше на удобно място до стационарния си телефон. Само с едно разлистване на тези книги намирахме хората, които ни са необходими, според първата буква на името или на местоположението им.

С навлизането на социалните мрежи постепенно отпаднаха книжните указатели, защото с един клик се свързваме с всяка личност по света. По някакъв начин всякакви граници отпаднаха и се създаде „мрежа“ в пълния смисъл на думата, мрежа на социалните интереси…

 

указател за професионалисти

Проблемът

Когато кажем „мрежа“ сигурно първо ни се появява образа на паяк, който плете паяжина. Но какво става, когато някой непознат реши да посети нашата „паяжина“? Оплита се. И чака стопанинът да дойде да го оплете и да му покаже пътя към това, което търси. Това се получава и в социалните мрежи. В тях без да осъзнаваме се оплитаме във всички контакти, с които сме свързани. След което търсим „стопанина“, който да ни отведе към това, което търсим.

Публикуваме в различни групи постове за търсенето на необходимите ни професионалисти. Познатите ни почват да ни обсипват със списъци от контакти на професионалисти, за които не знаем с какъв опит са или в какво са специализирали. Започват се многобройни разговори, докато не си намерим точния за нашите изисквания – професионалист.

указател за професионалисти, професионалисти

Какво е Указател за професионалисти?

01

Указател за професионалисти е онлайн платформа, създадена от Петър Нефтелимов през 2017 г., с професионално представени детайли за тясно свързани професионалисти/компании в микропортфолио сайтове (визитки). Визитки, които се разпространяват през социалните мрежи, за да достигнат успешно до правилните клиенти.

02

Указател за професионалисти е мястото, където професионалистите/компаниите имат собствено представително кътче, а от другата страна са част от различните професионални гилдии на България. Всеки регистрирал се професионалист има право на E-mail: you@profesionalisti.info

03

Търсачката, в която всеки може да намери професионалиста или компанията, които са му необходими, според тясно зададена специалност, опит или местоположение, само с едно мигновено търсене. Добавяме също, че никой не те „разобличава“, когато разглеждаш визитката на някого.

Profesionalisti.info е създадена за ТЕБ и се развива благодарение на ТЕБ!
Затова:

Имаш проблем? Пиши ни.
 
Имаш проблем?
 
Имаш проблем? Пиши ни.
+