Подробности по формуляра за регистрация на професионалисти:

Поле Заглавие: Въвеждаш конкретна професия, име, фамилия (Образец: Адвокат по авторско право Петър Петров; Програмист с Java Иван Николов)

Поле Професия: Избираш от категориите професионалисти (Ако няма твоята категория, избери ,,Други‘‘. Ние впоследствие ще я добавим.)

Поле Описание: Препоръчваме да е с около 300 думи на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК. Опиши опита си досега и проектите, в които си участвал като такъв професионалист. Опиши „Какво можеш да направиш за клиента?“. Също така сложи линкове на твои блог, портфолио сайтове или други важни статии за професионалния ти път. Ние ще дооформим визуално текста преди да го публикуваме.

Има три полета за E-mail: В първите две е важно да напишеш твоя E-mail, където ще получиш писмо, когато публикуваме визитката ти. В третото поле може да напишеш нов E-mail в този вид you@profesionalisti.info, което е твое право като част от общността на професионалистите в България. Допълнително ще получиш инструкции за създаването ѝ.

Има ЕДНО поле, което трябва да оставиш задължително ПРАЗНО.

Задължително е да си напишеш Любима фраза. Препоръчително е да е авторска и/или да насочва към твоята професионална сфера. Тя ще се използва основно за разпространението на твоята визитка в социалните мрежи.

Полето за Снимки (може повече от една): Наименувай снимките, така че да съвпадат със заглавието на визитката, за да знаем на кого са снимките.

Телефонният номер НЕ е задължителен.

Със завършването на регистрацията, ти се съгласяваш с всички Общи условия и Политики на сайта.

Регистрация на професионалист


Leave this blank if the location is not importantMaximum file size: 20 MB.
Имаш проблем? Пиши ни.
 
Имаш проблем?
 
Имаш проблем? Пиши ни.
+