Пътят на предприемача | Семинар | 9 февруари 2019

Решението човек да започне свой бизнес и да се впусне в този нов свят с различни от познатото правила изисква не само предварително обмисляне, но и осъзнаване на бъдещите предизвикателства. Това е основната мисия на предстоящия на 9 февруари 2019 г. практически форум ,,Пътят на предприемача” – да подкрепи предприемачите и стартиращите бизнеси в процеса на тяхното създаване, растеж и усвояване на нови знания по пътя на успеха. Указател за професионалисти е медиен партньор на събитието.

Програмата на събитието проследява основните стъпки, през които всеки млад предприемач, фрийлансър и собственик на малък бизнес преминава, за да намери и затвърди своето място в българската бизнес среда.

Преди всичко от ключово значение са обмислянето и отговорът на въпросите:

  • Защо да започна?
  • Кои са мотивите да се посветя на развитието на собствена професионална дейност?
  • Какви цели преследва с това решение?
  • Как тази промяна ще се отрази на целия ми живот?

Преди да се пристъпи към формалното основаване на фирмата, е необходимо да се определи нейната мисия и визия – какви цели ще се опита да постигне новата компания, как ще помага на своите клиенти и коя е основополагащата идея, която стои зад създаването ѝ. Защо това е толкова важно? За да може една компания да се развива успешно, е важно да знаем на какви основи стъпва и на какво базира всяко свое действие. Следващата стъпка е осъзнаването на връзката между личните финанси и фирмените финансови нужди – за да се пристъпи към ефективното им разпределяне и приоритизиране при управлението на бизнес процесите.

Създаването на една фирма е придружено от немалко технически и бюрократични задължителни условности, на които трябва да се обърне внимание. За да протече този процес по най-бързия и коректен начин, всеки стартиращ бизнес се нуждае от сигурни и коректни партньори – те ни помагат при развитието и управлението на фирмените финанси и счетоводство.

,,Една от най-често срещаните грешки при стартиране на собствена фирма е желанието за бързи печалби, което води до бързи загуби” – категорична е Димка Кънчева, счетоводител с над 10 години опит и лектор в предстоящото събитие.

Тя допълва, че е нужно бизнес процесите да се планират и структурират тухла по тухла, стъпка по стъпка.

Устойчивото стартиране на собствен бизнес може да се окаже непосилно за прохождащите бизнеси и именно затова търсенето на експертна помощ е от съществено значение. Освен практически съвети и примери от реални ситуации, по време на форума ,,Пътят на предприемача” участниците ще получат ценна информация за изненадите и предизвикателствата, които могат да очакват по пътя към успеха – как да се справят с тях, без да загубят началния плам, с който са започнали своя бизнес.

Практическият форум „Пътят на предприемача” ще се проведе на 9 февруари 2019 г. от 10:00  до 17:00 ч. в гр. София. Лектори ще бъдат Димка Кънчева и Павел Хрисков, експерти с повече от 10 години опит в счетоводството, IT услугите и финансовото консултиране. Работили за международни компании и лидери на българския пазар, днес са част от екип експерти, обединени под името CONSENDO.

Информацията за програмата и условията на регистрация може да бъде намерена на официалната страница на събитието.

Напиши коментар

Имаш проблем? Пиши ни.
 
Имаш проблем?
 
Имаш проблем? Пиши ни.
+