Бизнес B2B копирайтър Василена Василева

Описание

ЧЕСТИТО! Ти си горд собственик на бизнес. Хората ти възхищават заради страстта и всеотдайността ти. (Не се прави на скромен!) Професионалният ти уебсайт се рее нейде из Интернет пространството и имаш отличен екип. Съвършенство!

НО КАКВО Е ТОВА ПОТИСКАЩО ЧУВСТВО?

Трябва да пишеш?! Трябва да предоставяш на клиентите си съдържание, имейли, бюлетини и куп други неща? Но ти мразиш писането! То изсмуква цялата ти енергия. И е толкова трудно да го впишеш в натоварения си график! Дори след часове писане публикациите ви, изглежда, че отблъскват клиентите, вместо да ги привличат. Познаваш ли хората си изобщо?!

ВСЕ ОЩЕ ЛИ ЛИ ЧЕТЕШ?

Имаш перфектния продукт за твоите клиенти и го знаеш. Само ако можеха да го видят! (Или да го прочетат.) Не би трябвало да преследваш клиенти с продукта в ръка (или бюлетин).

СЪРЦЕТО МИ СЕ КЪСА ДОКАТО ЧЕТА ТОВА

Представи си как телефонът ти не може да спре да звъни. Хората са очаровани от съдържанието ти. Научили са толкова много неща! Харесвания и коментари се леят над главата ти. Всички са луди по твоите продукти и услуги.

ВСЕ ОЩЕ СИ С МЕН

Продуктът ти е страхотен. Стратегията е перфектна. Хората ти се възхищават и то с право. Нямаш нужда от повече продукти за пазара. Имаш нужда от повече маркетинг за твоите продукти. Клиентите се нуждаят от твоите услуги. Знаеш, че е така!

Искаш ли помощ с това?

Аз пиша за B2B компании и ще напиша вашия път към успеха бързо и безупречно.

Ревю

Напиши отзив за този професионалист

Местоположение

5200 Павликени, България

Телефонен номер:
+359 88 534 8560
Социални мрежи
14 Посещения
Имаш проблем? Пиши ни.
 
Имаш проблем?
 
Имаш проблем? Пиши ни.
+