Психологическо бизнес консултиране и личен бизнес тренинг Юлика Новкова

Описание

Психологическо бизнес консултиране развива човешкия потенциал, подобрява бизнес модела, структурата, процесите и комуникацията. Мисията ми като експерт в областта на бизнес управлението е да повиша разбирането за ролята на личността с нейните силни и слаби страни за успеха на всяко начинание.

С опита ми над 10 години в областта на психологическо бизнес консултиране и бизнес моделиране съм убедена, че предприемачите не се провалят - те просто се отказват в някакъв етап.

Осъзнатият самоконтрол и уменията за промяна на мислите и чувствата повишават субективното усещане за удовлетвореност и ефективността на взетите решения
С моя помощ бизнес моделите надвиват трудните моменти и се развиват, позволявайки и на предприемачите да се развиват като личности и да бъдат удовлетворени от живота и бизнеса си.
Най-голямата ценност за мен е фактът, че създавам около себе си култура на полезност - мрежа от професионалисти, които взаимно се подкрепят и развиват начинанията си. Така се роди и проектът Juls' Psychology - блог за личностно и бизнес развитие.

В него разказвам открито за стратегиите и тренингите, които развивам като психологическо бизнес консултиране и личен бизнес треньор за своите клиенти.

Всички тренинг модели са лично мое дело. Посвещавам част от свободното си време на създаването на висококачествено съдържание, което може да бъде директно приложено както в личен, така и в бизнес план. Психологическо бизнес консултиране и личен бизнес тренинг Юлика Новкова Научният подход и психологическото познание позволяват на предприемачите и ТОП - мениджърите да повишат качеството си на живот, да бъдат по-свободни и независими и да развиват не само бизнеса си, но и собствения си потенциал.
Да създадеш около себе си общност от успешни, високо ефективни и морални хора е най-големият успех, който проект като Juls' Psychology може си да заложи.
Гордея се с постигнатите резултати и съм щастлива да знам, че всеки ден срещам позитивни личности, които разпознават в мен партньора, с когото да постигнат целите си.

Любима фраза:

Най-важният ресурс за Успеха си ти!
 

Ревю

Напиши отзив за този професионалист

Местоположение

София, България

Социални мрежи
36 Посещения
Имаш проблем? Пиши ни.
 
Имаш проблем?
 
Имаш проблем? Пиши ни.
+