Организатор на събития Виктория Добринова

Описание

Това, в което вярвам е, че винаги има възможност. Обичам града си, Велико Търново, и обожавам да счупвам стереотипа, че извън столицата и големите градове няма място за развитие на младите. Има - стига да си достатъчно упорит, предприемчив и любознателен. Търся вдъхновението и го намирам в работата си като организатор на събития и града си. :)

Ето малко и за опита ми като организатор на събития:

Занимавам се с организация на събития и ПР от 3 години. Първоначално като част от предприемаческата организация Start It Smart | Veliko Tarnovo - организираме едни от най-големите предприемачески събития в града със 100 души гости, канейки успели българи да разкажат своята бизнес история. Наши гости са били Светлин Наков (SoftUni), Марио Мишев (Българска история), Любомир Янчев (Melissa), Александър Хинков и Калоян Гаджев (Успелите) и много други. След като основахме мястото за работа и събития Coworking space Freeдом21 - първото и към момента единствено в града, продължаваме да организираме предприемачески и бизнес събития, които да бъдат полезни на фрийленсъри и предприемачи.

Към момента съм и част от екипа на Web and Events като организатор на събития и обучения в София.

През 2018 г. бях част от организацията на най-големия форум за българи с опит и образование в чужбина ,,Кариера в България. Защо не?", който събира над 100 изложители сред топ работодателите в България и над 1000 българи.

Любима фраза:

Няма начин да няма начин.

Ревю

Напиши отзив за този професионалист

Социални мрежи
91 Посещения
More from this employer
Имаш проблем? Пиши ни.
 
Имаш проблем?
 
Имаш проблем? Пиши ни.
+