Корпоративен треньор Карина Карагаева

Описание

Карина Карагаева е сертифициран корпоративен треньор от Института за управление и стратегия, Downingtown, САЩ. Нейният професионален опит в индустрията за професионално обучение включва работа в компании като IBM, Apple Inc., Xerox, Raiffeisenbank, ABB България.

Карина Карагаева има повече от 2500 часа обучения за cross-functional екипи, среден и висш мениджмънт в мултикултурна среда в няколко страни.

Тя има богат опит в предприемачеството и в стимулирането на вътрешно предприемачество като част от стратегическото развитие на технологични и продуктови компании. Карина помага на компаниите да изградят силна организационна култура на ранен етап, но също така да направят желаната трансформация на по-зряла фаза от тяхното развитие.

Професионалната кариера на Карина Карагаева преминава през позициите на мениджър ,,Бизнес развитие".

Нейното образование е в областта на икономиката, иновациите и предприемачеството и успешно завършва обучението за предприемачи Founder Institute в Лондон. Карина притежава сертификати за интензивни курсове в Conscious business modeling, Design thinking, невропластичност. Тя е лектор на различни бизнес форуми и TEDx презентатор.

Любима фраза:

,,You are under no obligation to be the same person you were 5 minutes ago." Alan Watts

Видео

Ревю

Напиши отзив за този професионалист

Местоположение

София, България

Социални мрежи
33 Посещения
Имаш проблем? Пиши ни.
 
Имаш проблем?
 
Имаш проблем? Пиши ни.
+