HR експерт Милен Великов

Описание

Казват, че съм HR професионалист с прогресивна визия и многопрофилна специализация. Продукт на 3 магистратури и текуща докторантура. Имам завършена степен по Human Resource Management в Chartered Institute of Personnel and Development и съм сертифициран кариерен консултант – Global Career Development Facilitator. Мнозина твърдят, че своя професионален път дотук стартирам от най-долното стъпало, като съм работил поетапно на почти всяка позиция в HR отдел, като същинския си опит натрупвам във фармацевтичната индустрия (засега).

Чувал съм, че съм се чувствал призван да бъде HR.

Именно затова съм активно ангажиран в цялостното развитие на HR професията в България. По случайност съм първият сертифициран HR специалист в България на база обновената система за сертифициране на Българска Асоциация за Управление на Хора (БАУХ).

По случайност съм носител на 2 индивидуални приза от гилдията:

  1. „HR изгряваща звезда на годината“, 2015;
  2. „Национален Златен приз Човешки ресурси“ в категория „Млад мениджър“, 2015.

През август 2017 г. без да искам нарочно инициирах първото национално проучване с фокус професионалното прегаряне (бърнаут) в HR сферата в България:

В края на същата година, без да искат ме отличиха с наградата „Златно Сърце“ в категория „Образование, обучение и развитие“ на Годишните награди за благотворителност и корпоративна социална отговорност „Златно сърце”.

Според мнозина съм проактивен.

Отдаден към развитието на хората с особен фокус подпомагането на младите и стартиращи своята кариера студенти чрез дейността си на кариерен консултант. През последните две години споделям непоисканите си професионални виждания в повече от 40 статии в няколко национални медии.

Обичам да чета книги. Понякога пиша и стихотворения. Активно спортувам Crossfit и се надявам да успявам да вдъхновявам околните с личен пример.

Статиите ми в Neftelimov.com:

Може да ме последвате и в моя LinkedIn профил.

Любима фраза:

,,Ако искаш да бъдеш какъвто не си бил, трябва да правиш неща, които не си правил!‘‘

Видео

Ревю

Напиши отзив за този професионалист

Местоположение

София, България

Социални мрежи
129 Посещения
Имаш проблем? Пиши ни.
 
Имаш проблем?
 
Имаш проблем? Пиши ни.
+