eCommCongress 2018

eCommCongress 2018 – Бъди PRO в онлайн продажбите (+ПРОмокод)

Изпълнителният директор на Alibaba.com Турция Джунейт Ерполат е един от лекторите на четвъртия годишен конгрес за електронна търговия eCommCongress 2018, който ще се проведе на 11 май в Sofia Event Center. Освен него, лектори в най-мащабното събитие за онлайн продажби в България ще бъдат и Марсел Мейсан Президент, eCommerce асоциация Хърватска и Лювю Талои, CRO специалист, ECOMpediа (Румъния).

Какво е бъдещето пред електронните търговци и каква е следващата индустриална революция, как различните социални платформи като Instagram и Facebook подпомагат продажбения процес, какви са особеностите за работа в европейските пазари и как предстоящото влизане в сила на GDPR ще се отрази на всеки участник в продажбения процес са само част от темите, които ще бъдат засегнати и дискутирани в различните панели.

Посетителите на eCommCongress 2018 ще могат да участват и в кратки сесии, в рамките на Easy stage – експокъта, където представените изложители ще дадат съвети и ще споделят:

  • какви са грешките при стартиране на онлайн магазина и как да се избегнат;
  • как се създава онлайн магазин за 10 мин.;
  • как се правят банери без да умения на дизайнер или програмист;
  • как да развият своя онлайн магазин;
  • как да стартират дропшипинг бизнес и др.

В продажба са билетите за ранна регистрация.

Четвъртото издание на Конгреса за електронна търговия – eCommCongress 2018 ще се състои с подкрепата на Isobar Commerce България, DHL Express България.

Партньор на събитието е Profesionalisti.info. Поради тази причина ти като професионалист получаваш промокод ,,PRO‘‘, валиден до 27.04.2018г., с който спестяваш 10% от актуалната цена на билетите – Заслужава си!

Актуална информация за събитието може да откриеш в официалният сайт тук.

Имаш проблем? Пиши ни.
 
Имаш проблем?
 
Имаш проблем? Пиши ни.
+