CryptoConf 2018

Спечели 1 от 2-та билета за CryptoConf 2018 – Как?

София ще е домакин на конференцията за криптовалути и дигитални финанси в България. The CryptoCONF 2018 ще се състои на 11 май 2018 г. от 09:00 до 17:00 ч. в Интер Експо Център.

Очакванията са форумът да събере на едно място представители на бизнеса, финансовия сектор и дигиталното предприемачество. Конференцията ще се състои от разнообразни панели обучения, симулации, практически упражнение, ICO състезание и др. Международни лектори и доказали се предприемачи от България и региона ще засегнат темите Blockchein технология и лична сигурност в дигиталните плащания, криптовалути, спекулации, ICO, P2P инвестиране, децентрализирана икономика, инвестиции и др.

На CryptoConf 2018 лектори от целия свят ще споделят полезни опит.

Практики относно миналото, настоящето и бъдещето на новата икономика. Ще разкажат как се промени целия световен поглед заради Blockchein технологиите, круптовалутите, Р2Р, Token Sales и какво ли още не.

Кои са обявените до момента лектори и повече за тях може да прочетеш повече в блога на CryptoConf 2018: http://cryptocurrency.business-storm.com/blog/

The CryptoConf 2018 е част от стартиралия в края на 2016 г. проект The Business Storm.

Бизнес семинар от ново поколение, който привлече внимание на световно ниво и днес вече се развива под бранда Business Storm Global. През 2017 г. форматът бе реализиран и в Лисабон, Португалия, с подкрепата на местни и държавни институции, предприемачески хъбове, бизнес организации и инвеститорски фондове. През тази година проектът се разгръща на 3 континента (Европа, Северна Америка и Азия), 8 държави (САЩ, Великобритания, Германия, Турция, Сингапур, Китай, Тайланд, България) и 10 бизнес събития в 9 града (Ню Йорк, Филаделфия, Лондон, Берлин, Истанбул, Сингапур, Хонг Конг, Банкок и София). Събитията извън страната ще се проведат под формата на кръгли маси, на които представители на местната администрация, бизнеса и неправителствения сектор ще обменят опит и идеи. В рамките на събитията България и по-специално София ще бъдат представени като стратегически хъб за развиване на бизнес и международни компании.

Проектът Business Storm Global е отличен от програмата за предприемачество на Държавния департамент на САЩ – Young Transatlantic Innovative Leaders Initiative (YTILI), която цели заздравяване на връзките и взаимодействието между европейски и американски бизнеси. Държавният департамент на САЩ е официален партньор на проекта в насърчаването на трансатлантическата бизнес и предприемаческа дейност.

Ако всичко това е интересно за теб, не пропускай да вземеш своя билет за събитието с 40% отстъпка до 29 април от тук: http://cryptocurrency.business-storm.com/#register Използвай и нашия промокод ,,PNPRO“ и ще получиш още 10% отстъпка от цената на билетите.

Регистрирай се с промокод ,,CryptoConf 2018‘‘ като професионалист в Указател за професионалисти до 3-ти май и може да си спечелиш един от двата билета за това събитие. Не пропускай тази възможност и се присъедини към общността на професионалистите, като си създадеш собствена професионална визитка БЕЗПЛАТНО:

Имаш проблем? Пиши ни.
 
Имаш проблем?
 
Имаш проблем? Пиши ни.
+